Zakelijk gebruik openbaar netwerk
Laadpalen reserveren
TotalEnergies biedt laadpalen aan door heel Nederland. En dat aantal groeit elke dag. Via deze kaart kun je zien welke laadpalen er bij jou in de buurt staan en welke tarieven daarbij horen.
Veelgestelde vragen
-
Hoe werkt het aanvraagproces?
- Aanvraag indienen via het aanvraagformulier en ontvang een bevestiging per email.
- Nadat jouw aanvraag gevalideerd is, ontvang je binnen 5 werkdagen je mobiliteitskaart per post.
- Je hebt een mail ontvangen met instructies hoe je jouw mobiliteitskaart kunt activeren. Voer de activatie uit.
- Gefeliciteerd, je mobiliteitskaart is geactiveerd en je bent klaar om deze te gebruiken binnen ons uitgebreide netwerk.
-
Wat is een laadpas?
Een laadpas is eigenlijk een tankpas voor elektrisch laden. Je gebruikt de pas om het opladen van je elektrische voertuig te betalen. Een must voor de zakelijke rijder: al je oplaadkosten komen overzichtelijk op één overzicht. Geen gedoe met bonnetjes bewaren, dus je vraagt er in een handomdraai compensatie of btw-teruggave mee aan.
-
Hoe werkt een laadpas?
Het werkt heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn je pas en de laadpaal. Sluit je auto aan op de laadpaal en houdt de pas tegen de paslezer. Zodra het lampje op de paal blauw gaat branden, is je voertuig aan het laden.
-
Wat kost een laadpas?
Het laadpasabonnement start al vanaf €15 per jaar. De kosten voor opladen en andere aankopen komen daar nog bij.
-
Waar kan ik laden met mijn laadpas?
Bij nagenoeg alle openbare oplaadpunten en snelladers. Met een netwerk van ruim 250.000 laadpunten door heel Europa is er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden. Heb je ook een laadpaal van TotalEnergies bij jou thuis of op je werkplek, dan kun je de laadpas ook daar gebruiken.
-
Moet ik een pas hebben voor de laadpaal?
Voor laadpalen van TotalEnergies heb je een laadpas nodig. Bij openbare laadpalen kun je doorgaans ook met de app die bij je auto hoort terecht.